Elektrische designradiatoren

Het design van elektrische radiatoren heeft de laatste jaren een inhaalbeweging gemaakt. Vandaag zien ze er super stijlvol en trendy uit, en is het gelukkig mogelijk om in jouw interieur mooie elektrische designradiatoren te plaatsen.

Elektrische design accumulatoren

Zowel statische als dynamische klassieke spaarkachels zijn een stuk zwaarder dan gewone elektrische convectoren omdat ze meer vermogen leveren en een kern van vuurvaste steen bevatten. De grootte en dikte is afhankelijk van het vermogen. Om de toestellen in elke interieur te laten passen zijn ze verkrijgbaar in tal van RAL-kleuren. De frontplaat van de accumulatoren is verkrijgbaar in plaatstaal maar ook in wit of zwart glas, wat ze een zeer trendy uiterlijk geven.

Elektrische design inertieradiatoren

Inertieradiatoren combineren de accumulatiewarmte van een elektrische accumulator met de convectiewarmte van een gewone elektrische convector. De kern bevat accumulatiestenen. ( bijvoorbeeld speksteen ) Ze zijn verkrijgbaar in tal van RAL-kleuren. Het front kan bestaan uit vlak plaatstaal maar ook uit een gebogen frontplaat wat ze een zeer modern uiterlijk geven. De radiatoren kunnen zowel horizontaal als kolomradiator geplaatst worden.

Elektrische design convectoren

Elektrische convectors zijn vandaag de meest geplaatste soort elektrische verwarming. Daarom heb je bij deze soort verwarming de meeste keuze uit modellen en types. Ze worden vervaardigd uit staal of aluminium en afgewerkt met lak in tal van RAL-kleuren. Ook het frontpaneel kan je zelf kiezen. Kies je voor een massief vlak frontpaneel of voor een frontpaneel dat uit meerdere stukken bestaat… Kies je voor een wandmodel of een vloermodel of voor hoge elektrische paneel-designradiatoren? De keuze is enorm groot.

Elektrische design handdoekradiatoren

Moderne elektrische handdoekdrogers zijn verkrijgbaar in tal van design-modellen en maken van jouw handdoekdroger een echte eyecather in jouw badkamer. Je kan kiezen tussen:

  • elektrische inox handdoekradiatoren;
  • elektrische aluminium handdoekradiatoren;
  • elektrische chromen handdoekradiatoren;
  • elektrische gelakte handdoekradiatoren;

Je kan kiezen tussen mat gelakt of hoogglans.

Design handdoekradiatoren zijn er in tal van vormen en modellen. Kies je voor modern of voor een ultra-strak design? Zo kan je kiezen uit vlakke paneel handdoekradiatoren met beugel of elektrische radiatoren met lamellen of buizen die vlak, afgerond of rond kunnen zijn. Deze laatste zijn handig om handdoeken aan op te warmen. Om ruimte te winnen kan je kiezen voor een mooie verticale designradiator. Wie enkel plaats onder een raam heeft, kan kiezen voor een mooie horizontaal model.

Prijs designradiatoren

Soort Richtprijzen
Design accumulator € 800 - € 2.000
Design kolomconvector € 200 - € 800
Design handdoekradiator € 200 - € 2.500

* Richtprijzen zijn inclusief BTW.

Elektrische radiatoren plaatsen?

Vergelijk hier de prijzen via één offerte-aanvraag. Start uw offerte