+5 soorten elektrische radiatoren

Elektrisch verwarmen van een ruimte in de woning of kantoor kan je doen via een aantal type verwarmingstoestellen, maar wij bespreken vooral de soorten elektrische radiatoren. In onderstaande oplijsting kan je de verschillende types en modellen vinden.

Elektrische convectoren

Ze worden ook wel elektrische radiatoren genoemd. Convectors geven convectiewarmte af en zijn zeer geschikt als elektrische verwarming van kleine maar niet veel gebruikte ruimtes in huis of op kantoor. Je kan ze verkrijgen in tal van modellen en afmetingen.

» Elektrische convectoren

Elektrische accumulatoren

Elektrische accumulatiekachels bevatten een vuurvaste kern die elektrisch opwarmt en zeer traag haar warmte terug afgeeft. Ze hebben veel vermogen en zijn energievriendelijk. Ze zijn geschikt als verwarming van grote en veel gebruikte plaatsen.

» Elektrische accumulatoren

Badkamerradiatoren

Badkamers elektrisch verwarmen geschiedt meestal dankzij een bijverwarming. De verwarmingstoestellen zijn badkamerradiatoren in de vorm van convectoren, handdoekradiatoren, infraroodverwarming en elektrische kachels of blazers.

» Badkamerradiatoren

Designradiatoren

Het oog wilt ook wat. Kies daarom voor een stijlvolle radiator in de leefruimte of in de badkamer. Er bestaan tal van verschillende soorten designradiatoren om te plaatsen in moderne en trendy kamers. Wat denk je van een aluminium of inox radiator of een mooi gelakte radiator?

» Designradiatoren

Kolomradiatoren

Kolomradiatoren zijn gewone elektrische radiatoren die in kolommen zijn opgebouwd. In tegenstelling tot paneelradiatoren zijn ze zijn zeer retro omdat de kolommen gewoon zichtbaar zijn. Dankzij hun look doen ze denken aan oude gietijzeren radiatoren die vroeger geplaatst werden. Daarom zijn ledenradiatoren uitermate geschikt voor klassieke ruimtes.

» Kolomradiatoren

Nog meer modellen

Soorten volgens plaatsing

Soorten volgens oriëntatie

Soorten volgens paneel

Nog meer soorten

Elektrische radiatoren plaatsen?

Vergelijk hier de prijzen via één offerte-aanvraag. Start uw offerte