Merken en fabrikanten

Vasco elektrische radiatoren

Vasco werkt met een netwerk van groothandels en installateurs voor de plaatsing van haar elektrische radiatoren. Vasco biedt een zeer mooie collectie vaste elektrische design radiatoren en elektrische badkamerradiatoren aan.

Meer info Prijsofferte

Aterno elektrische radiatoren

De elektrische radiatoren van Aterno zijn de absolute top in comfort, energiezuinigheid en spitstechnologie. Ze blinken uit in een zachte en snel gegenereerde warmte, die mooi over de kamer verdeeld wordt.

Meer info Prijsofferte

Radson elektrische radiatoren

Radson is reeds decennialang een toonaangevende Europese producent van hoogkwalitatieve elektrische radiatoren. In hun gamma zitten elektrische kolomradiatoren, elektrische design radiatoren, elektrische paneelradiatoren, badkamerradiatoren en elektrische aluminium radiatoren.

Meer info Prijsofferte

LHZ elektrische radiatoren

LHZ is in de laatste 20 jaar gekend over heel de wereld voor zijn efficiënte en hoogkwalitatieve elektrische radiatoren. Ze bieden zowel horizontale, hoge als lage elektrische radiatoren aan voor leefruimtes, bijgebouwen en badkamers.

Prijsofferte

Stiebel Eltron elektrische radiatoren

Stiebel Eltron biedt zowel elektrische verwarmingstoestellen aan in de vorm van elektrische convectoren ( stralingswarmte & convectiewarmte ) en elektrische accumulatoren. ( accumulatie warmte ).

Prijsofferte

Elektrische radiatoren plaatsen?

Vergelijk hier de prijzen via één offerte-aanvraag. Start uw offerte